A kapcsolódó rendezvényekre - Orfűn illetve Szászváron - a Meghívók az alábbi linkeken letölthetők:

 

 

 

A fenti tájékoztatón túlmenően a Baranya megyei Kormányhivatal munkáltatóknak szóló útmutatása és a bértámogatás megigényléséhez szükséges "Kérelem" űrlap az alábbi linkeken letölthetők:

 

Felhívjuk minden kedves Olvasónk szíves figyelmét a Honlapon történt két változásra.

 

A főmenü egy új menüponttal bővült "Hirdetőtábla" címmel. Ide kerül a jövőben minden információ, ami heteken vagy hónapokon át aktuális marad (pl. induló tanfolyamok és azok "menetrendje", állandó programok meghirdetése) és azok a hatósági hirdetmények, melyekkel kapcsolatban az Önkormányzatnak közzétételi kötelezettsége van.

 

A "Hírek" menüpont alá ezután csak a valóban hír jellegű információk kerülnek, melyeknek viszonylag rövid az aktualitása. Elévülésükkel közzétételük az archivált adatok között folytatódik.

 

Ezzel kapcsolatban a másik újdonság a vízszintes menü végén található "Archívum" menüpont, amely alatt a honlapon valaha közzétett minden cikk megtalálható cím alapján abc sorrendbe szedve, vagy a közzététel dátumát a szűrő "Hónap" "Év" legördülő menüiben kiválasztva, időrendben.

 

Reméljük, hogy ezekkel a változtatásokkal jobb rendszerezettséget és az Olvasók könnyebb, gyorsabb információhoz jutását segítjük elő.

 

 

- Önkormányzat -